top of page
Paella royale La Comida Zoersel.jpg
Tapasbuffet La Comida Zoersel_edited.jpg

Bent u op zoek naar een flexibele, budgetvriendelijke formule die zeker bij iedereen in de smaak gaat vallen?  Kies dan voor paella van La Comida uit Beerse! Onze smeuïge, smaakvolle paella is niet alleen overheerlijk, maar ook een streling voor het oog!  Wij nemen alles mee om de paella te bereiden, zodat u tesamen met uw gasten/klanten van het feest kan genieten...

Wilt u als gastvrouw/-heer zo weinig mogelijk zorgen?  Dan is deze formule wellicht waarnaar u op zoek bent.  Naast een heerlijke paella als hoofdgerecht, voorzien we ook een aperitiefhapje in buffetvorm of per statafel.  Dit Spaanse assortiment bestaat uit olijven, fijne sneetjes serrano ham en chorizo worst, manchego kaas, gemarineerde ansjovisfilets, huisbereide tortilla, gazpacho, aioli en stokbrood. Ook voorzien we vanaf oktober Italiaanse tapas waaronder huisbereide foccacia, sneetjes mortaldelle en parmaham, een stukje parmigiano en lekkere bruschetta. 
De tapasschotels kunnen ook apart besteld worden.

Crema Catalana La Comida Zoersel

Dessert

Met onze crema catalana bieden we nog een klein dessertje om de gaatjes te vullen.  Heeft u liever wat meer keuze?  Dan kan u kiezen voor een buffetje van onze zelfgemaakte dessertjes!  Dit is een assortiment van glaasjes chocomousse, tiramisu,  crema de limon of panna cotta.

Of je nu een gezellig dinertje plant met familie en vrienden of een huwelijk, bedrijfsfeest of babyborrel, vanaf 20 personen komen wij ter plaatse (bij uw thuis, op het bedrijf of in een zaal).
Wij nemen alles mee om de paella te bakken.  Het enige dat jullie dienen te voorzien zijn borden en bestek en een droge en windstille plaats om te bakken.
Als jullie niet aan 20 personen geraken, maar toch van onze heerlijke paella willen genieten, dan kan je ook afhalen bij ons in Beerse.  Dit is al mogelijk vanaf 4 personen.  Wij maken de paella klaar in de paellapan, zoals we bij uw thuis zouden doen en op het afgesproken uur zorgen we dat de paella klaar is en afgehaald kan worden.

bottom of page