Paella

Onze heerlijk smeuïge, super smaakvolle paella's maakt van elk feest een ongelooflijk succes!

Wij komen standaard de paella royale bereiden.  Indien er mensen zijn met een glutenintolerantie of bepaalde overtuigingen, kunnen wij alternatieven voorzien, nl. de glutenvrije, de vegetarische en halalpaella.  Indien dit nodig zou zijn, kunnen wij bij bestelling van paella voor tenminste 50 personen naast de standaard paella één andere soort paella voorzien. Indien u met een groep bent van tenminste 100 personen, kunnen wij eventueel twee alternatieve paella's voorzien, naast de standaard paella.  De alternatieve paella dient voor minstens 4 personen besteld te worden. 

De alternatieve paella kan uiteraard op aanvraag wel als enige paella besteld worden, vanaf 20 personen.

Paella royal/glutenvrij/halal

Paella

De paella royale is ongetwijfeld onze meest bestelde paella en bestaat uit: rijst, kruiden, paprika's, erwten, gamba's, scampi's, venusschelpen, mosselen, calamares, chorizo, kippenboutjes, inktvisjes, citroenen.  
Door de verscheidenheid aan ingrediënten zit er zeker voor iedereen iets tussen!  Bij ons krijgt u voor de prijs van een standaardpaella een heerlijke paella royal!  Top prijs/kwaliteit!

 

Onze paella is ook verkrijgbaar zonder varkensvlees en wordt bereid met halal kip.  Indien u wenst kunnen wij hier een certificaat bij leveren.

Voor mensen met gluten-allergie, kunnen wij een glutenvrije paella voorzien.  De paella is vergelijkbaar met de paella royale, maar dan met aangepaste, glutenvrije kruiding en zonder chorizo.

Paella vegetarisch-vegan

Paella veggie

Voor de vegetariërs en veganisten kunnen wij ook een heerlijke paella voorzien, zonder te moeten inboeten op smaak!  Deze paella is er één zonder vis/vlees/andere dierlijke bestanddelen, maar vol boordevol groenten en smaak!

Paella decadente

paella halal en glutenvrij

Onze paella royale kan ook nog uitgebreid worden naar de paella decadente!  Naast al het lekkers dat in de paella royal te vinden is, krijgt u hierbij ook nog rivierkreeftjes, langoustines, stukjes vis, steurgarnalen, extra gamba's, kerstomaatjes en boontjes.
Voor als je echt optimaal wilt genieten!

Prijzen* paella royale/halal/glutenvrij/veggie-vegan

Aantal personenTer plaatse bereid
20+€16,00/pers.
30+€14,00/pers.
60+€13,50/pers.
90+€12,50/pers.
200+prijs in overleg
(*) prijzen zijn incl. 21% btw en excl. vervoersvergoeding voor het ter plaatse bereiden van paella royale, veggie, vlees, halal, glutenvrij (**)

Prijzen* paella decadente

Aantal personenTer plaatse bereid
20+€20/pers.
30+€18/pers.
60+€17,5/pers.
90+€16,5/pers.
(*) prijzen zijn incl. 12% btw en excl. vervoersvergoeding voor het ter plaatse bereiden van paella decadente.

Enkele foto's van onze heerlijke paella's