Praktisch

Enkele praktische zaken

Vanaf hoeveel personen kan ik bestellen?

Tapas

Vanaf 20 personen

Indien de tapas in combinatie met paella besteld worden, dan komen we vanaf 20 personen ter plaatse de tapas leveren of bereiden.

Vanaf 60 personen kunnen we ook enkel een tapasbuffet als aperitiefhapje komen klaarzetten bij jullie.  De borden/kommetjes dienen dan op een later tijdstip terug naar Zoersel gebracht te worden.

Paella

Onder 20 personen: afhalen mogelijk.  Zie ‘afhalen’.

Vanaf 20 personen komen we ter plaatse bakken. U hebt ook de mogelijkheid om de paella te komen afhalen of te laten leveren (+transportkosten) tegen een lagere prijs!  Dit is alleen mogelijk voor groepen t/m 50 personen.

Gamba’s

Vanaf 20 personen komen we gamba's ter plaatse bakken als voorgerecht in combinatie met paella.

 

Hoe gebeurt de betaling?

De betaling dient ten laatste 3 werkdagen voor het feest te gebeuren (via overschrijving) of de avond zelf contant. Alle prijzen zijn inclusief BTW.  De prijs bevat de gekozen formule, de bereiding ervan en bediening aan de pan (+/- 1 uur) en de vervoersonkosten voor afstanden binnen een straal van 25 km.  Vanaf 80 personen worden er geen vervoerskosten aangerekend voor verplaatsing binnen een straal van 50 km.

Wat hebben we nodig?

Paella/gamba’s

Een droge, windstille plaats waar we onze pan met gasvuur kunnen opstellen (2x2 m).  Borden en bestek om de gamba's/paella te eten, dienen door jullie voorzien te worden.  Bij slecht weer dient u een droge plaats te voorzien waar wij kunnen bakken (bv. een partytent, afdak, garage, ...)
Nadat we onze klanten ongeveer een uur bediend hebben aan de pan, mag de klant de eventuele overschot van de paelle bijhouden.  Hiervoor is het handig dat u iets voorzien om deze overschot in te bewaren.
Een afvalzakje, vuilbak, grote emmer of kom is handig om aan de paellapan te zetten, zodat jullie gasten hun afval (schalen, schelpen, ... )  hierin kunnen gooien vooraleer ze nog een tweede keer paella willen komen bijhalen.

Tapasbuffet/dessertenbuffet

Voor het tapasbuffet/dessertenbuffet hebben we een lange (gedekte) tafel nodig om ons buffet op te presenteren.  Wij nemen zelf de kommetjes en borden mee om de tapas op de buffettafel te presenteren.  Borden en bestek om de tapas/desserten te eten, dienen door jullie voorzien te worden.  Bij het dessertenbuffet zitten de chocomousse, tiramisu en panna cotta reeds in glaasjes.  Wij voorzien lepeltjes hierbij.  Borden en bestek om het fruit, soesjes te eten worden niet door ons voorzien.