top of page

Wat hebben we nodig?

Paella

Een droge, windstille plaats waar we onze pan met gasvuur kunnen opstellen (2x2 m).  Borden en bestek om de gamba's/paella te eten, dienen door jullie voorzien te worden.  Bij slecht weer dient u een droge plaats te voorzien waar wij kunnen bakken (bv. een partytent, afdak, garage, ...)
Nadat we onze klanten ongeveer een uur bediend hebben aan de pan, mag de klant de eventuele overschot van de paella bijhouden.  Hiervoor is het handig dat u iets voorziet om deze overschot in te bewaren.
Een afvalzakje, vuilbak, grote emmer of kom is handig om aan de paellapan te zetten, zodat jullie gasten hun afval (schalen, schelpen, ... )  hierin kunnen gooien vooraleer ze nog een tweede keer paella willen komen bijhalen.

Tapasbuffet/dessertenbuffet

Voor het tapasbuffet/dessertenbuffet hebben we een lange (gedekte) tafel nodig om ons buffet op te presenteren.  Wij nemen zelf de kommetjes en borden mee om de tapas op de buffettafel te presenteren.  Borden en bestek om de tapas/desserten te eten, dienen door jullie voorzien te worden.  Bij het dessertenbuffet zitten de chocomousse, tiramisu en crema de limon reeds in glaasjes.  Het enige dat hier nog voorzien dient te worden zijn lepeltjes.

Hoe gebeurt de betaling?

De betaling dient op de dag van het feest contant te gebeuren of ten laatste 3 werkdagen voor het feest via overschrijving. Alle prijzen zijn inclusief BTW.  De prijs bevat de gekozen formule, de bereiding ervan en bediening aan de pan (+/- 1 uur) en de vervoersonkosten voor afstanden binnen een straal van 25 km.  Vanaf 80 personen worden er geen vervoerskosten aangerekend voor verplaatsing binnen een straal van 50 km.

Vanaf hoeveel personen kan ik bestellen?

Tapas

Vanaf 20 personen kunnen jullie tapas bestellen als aperitiefhapje.  Deze kunnen enkel besteld worden in combinatie met paella als hoofdgerecht.

Paella

Onder 20 personen: afhalen mogelijk.  Zie ‘afhalen’.

Vanaf 20 personen kunnen we ter plaatse bakken. U hebt ook de mogelijkheid om de paella te komen afhalen tegen een lagere prijs!  Dit is alleen mogelijk voor groepen t/m 50 personen.

Wat met allergieën?

Indien er mensen met bepaalde allergieën aanwezig zijn, gelieve dit op voorhand door te geven.  Een alternatieve maaltijd voor één persoon kunnen we helaas niet voorzien.  Afhankelijk van de soort allergie is het eventueel toch mogelijk om mee te eten. Indien het niet mogelijk is, dan dienen jullie of de persoon met de allergie hiervoor een alternatief te voorzien.

Hier kan je een lijst van mogelijke allergenen in onze gerechten terugvinden.

Verhuren jullie borden en bestek?

Wij verhuren geen borden en bestek meer, maar jullie kunnen bij ons wel kosteloos borden en bestek ophalen in de week voor jullie feest en de week erna afgewassen terugbrengen.  Je betaalt enkel wat je breekt en/of kwijtgeraakt. €3/stuk (bord, mes, vork).

bottom of page